Stagiair(e)s en afstudeerders2016-12-23T21:22:22+00:00

Project Description

C+C begeleidt regelmatig stagiairs en afstudeerders van HBO en WO opleidingen.

Wij hebben zelf een lijst met mogelijke opdrachten, maar we zien ook graag dat studenten eigen vernieuwende onderwerpen voorstellen.

Relevante opleidingen zijn onder andere: bouwkunde, (technische)bedrijfskunde, vastgoedmanagement, gezondheidswetenschappen en facility management. Wij zoeken talenten die affiniteit hebben met de zorg en naast het afstuderen of de stageopdracht ook bereid zijn om andere werkzaamheden voor ons te verrichten.

Mocht je interesse hebben om bij ons stage te lopen, neem dan contact op met Martijn de Jong, via mjo@curecareconsultancy.nl. Wanneer de samenwerking van beide kanten bevalt kan dit uitmonden in een traineeship.

Mogelijk opdrachten voor stagiair(e)s en/of afstudeerders:

 • Ontwikkelen benchmarkmodel: Een belangrijk deel van het geld besteedt een zorginstelling aan huisvesting en exploitatie daarvan. Om zorgorganisaties te kunnen ondersteunen bij het snel inzicht te krijgen in deze kosten hebben wij behoefte aan een benchmarkmodel waarmee kostenkengetallen kunnen worden verzameld
 • Ontwikkelen 3D methode t.b.v. ruimtenbehoeften: Bij (ver)bouwprojecten voor zorgorganisaties wordt van (toekomstige) gebruikers van ruimten vaak gevraagd om in een vroeg stadium te beoordelen wat zij nodig zullen hebben. Om er voor te zorgen om toch de benodigde informatie op het juiste tijdstip boven tafel te krijgen, zou het nuttig zijn om te beschikken over een eenvoudig, inzichtelijk en systematisch 3D model waarmee op hoofdlijnen ruimten zichtbaar gemaakt kunnen worden en gebruikers bijvoorbeeld met behulp van stempels verschillende elementen in de ruimte kunnen zetten.
 • Opstellen van waarderingsmodel voor vastgoed in de zorg: hoe kan het zorgvastgoed ge(her)waardeerd worden? Welke modellen en rekenregels zijn daarvoor te hanteren? En welke tools kunnen behulpzaam zijn bij het overbrengen van de boodschap aan de zorginstellingen?
 • Ontwerp versus bedrijfseconomisch resultaat: Welke invloed hebben ontwerpkeuzes op de financiën van een zorginstelling tijdens de exploitatie? Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoudskosten, maar vooral binnen de bedrijfsvoering (werkprocessen, personele kosten, productie).
 • Rekenmodel financiële bewaking meerdere projecten: C+C heeft behoefte aan een rekenmodel waarin de financiën van meerdere projecten geregistreerd en bewaakt kunnen worden.
Martijn de Jong
Martijn de Jong

Om alvast een idee te geven welke onderwerpen jullie voorgangers hebben uitgewerkt:

 • Onderzoek naar de bijdrage van de ruimtelijke structuur aan kennisuitwisseling door Jorrit Vulker, 2015 (TU Delft Real Estate & Housing).
 • Onderzoek naar verhouding eenbed/meerbedskamers in ziekenhuizen door Lisa Bruijntjes, 2013 ( TU Delft Real Estate & Housing)
 • Alternatieve manieren van financieren van zorgvastgoed door Martijn de Jong, 2011 (Master Facility Management – Real Estate)
 • Onderzoek naar gebruik nieuwe (social) media voor adviesbureau door Matthijs van Klaveren, 2012 ( hbo Communicatie & Marketing)
 • Onderzoek naar verhuur van ruimten bij zorginstellingen door Martijn de Jong, 2009 (hbo Vastgoed & Makelaardij)
 • Herontwerp bestaand sturingsinstrumenten voor het in kaart brengen van de vastgoedportfolio AWBZ instellingen door Anke van Looveren, 2006 (TU Delft, Real Estate & Housing)
Lees stage ervaring Jorrit Vulker
Lees stage ervaring Lisa Bruijntjes
Lees stage ervaring Martijn de Jong