Martini Borstcentrum geopend

Het Martini Borstcentrum is op donderdag 8 september 2016 officieel geopend door bestuursvoorzitter Hans Feenstra en oud topsporter Renate Groenewold.

Het Borstcentrum is een multidisciplinaire polikliniek waarbinnen met name de chirurgen, radiologen en verpleegkundigen patiënten zien. Er is daardoor meer aandacht voor de privacy van de patiënt. Tegelijkertijd wordt gezorgd voor een zo aangenaam mogelijke sfeer. Er komen mensen met borstkanker en mensen met een verdenking op borstkanker. Veel patiënten worden in het nieuwe centrum onder regie van hun eigen huisarts geholpen. Ze hoeven dan geen eigen risico van 385 euro te betalen. Dat geldt voor vrouwen die een verdacht plekje in hun borst hebben maar waarvan de huisarts inschat dat het goedaardig zal zijn, wat bij veruit de meeste patiënten met een verdenking op borstkanker het geval is.

C+C heeft Martini ondersteund in het het projectmanagement en aansturing van de Bouwgroep en Uitvoeringsgroep gedurende het project. Het Borstcentrum is gerealiseerd binnen de gestelde kaders.

2017-01-25T10:35:44+00:00