VUmc opent hybride OK’s

Als eerste ziekenhuis ter wereld opent VUmc twee nieuwe hybride OK’s die zijn uitgerust met ‘Azurion’, de nieuwste medische interventietechnologie van Philips. ‘Ik ben ontzettend trots dat we hiermee vooroplopen’, aldus VUmc-bestuurder Wouter Bos tijdens een persbijeenkomst vorige week.

Wouter Bos prees tijdens de onthulling van Azurion de samenwerking met Philips. En hij memoreerde de enorme inspanningen die zijn geleverd om het nieuwe OK-comlex van het VUmc te bouwen. ‘Ik ben heel trots dat we de risico’s nemen om voorop te lopen. Dat we het hebben aangedurfd om te verbouwen terwijl de rest van het ziekenhuis door draaide. Het was een moeilijke bouwplaats waarbij bouwkundige hoogstandjes zijn verricht.’ (bron: Zorgvisie)

C+C is als projectmanager betrokken bij het realiseren van deze uitbreiding van het bestaande OK-complex, waarbij in het hart van het ziekenhuis een complexe verbouwing en uitbreiding is gerealiseerd met twee complete Hybride OK’s en een Endo OK met bijbehorende nevenruimtes. Het project kenmerkt zich door een complexe bouwfasering. Hierbij hebben wij de bouwuitvoeringsorganisatie en de interne projectorganisatie als inkoop, gebruikers, projectleiders inrichting en de toekomstige beheerders (vastgoed en FMT) aangestuurd.

Wilt u meer weten over het project dan kunt u contact opnemen met ons kantoor op 030 225 80 30 of mail naar Peter van der Pas, ppa@curecareconsultancy.nl. Ook verwijzen wij graag naar pagina op onze site over het VUmc. 

De getoonde foto’s zijn beschikbaar gesteld door VUmc
2017-02-24T13:35:22+00:00